"at times like this i'd call myself a fool to ask for more..."

[The Unabridge Journals of Sylvia Plath, Sylvia Plath]

"kathy, i'm lost", i said thought i knew she was sleeping. "i'm empty and aching and i don't know why."

Klockan är 22.37 och jag ska alldeles strax sova. Jag måste bara lyssna på ett par låtar till och ha lite ångest över att kurslitteraturen är svindyr/omöjlig att få tag på billigt/låna. Egentligen skulle jag vilja köpa alla böcker, men det går liksom inte, och därför måste jag välja och det där valet är så in i helvete svårt. Förhoppningsvis löser det sig. Förhoppningsvis kan jag låna några böcker... Eh. 

Det enda jag egentligen vill göra (snarare än att noja över pengar och kurslitteratur) är att sova. Jag är så ohyggligt trött just nu, men har ändå svårt att sova. På morgonen vaknar jag tidigt trots att jag är ledig, på kvällen har jag svårt att somna och under natten vaknar jag x antal gånger. När jag väl sover bitar jag ihop käkarna så hårt att jag får ett jack på insidan av underläppen. Känns sådär faktiskt. 

Hursomhelst. Innan jag somnar ska jag lyssna ett par gånger på en av mina bästa Simon and Garfunkel-låtar. Gör det du också:
 

vad håller du på med?

Om det är något som provocerar mig otroligt mycket just nu så är det Försvarsmaktens pågående reklamkampanj. Ni vet nog vilken jag pratar om eftersom kampanjen syns och hörs i princip överallt. Det hela går ut på att Försvarsmakten anser att människor som ägnar sig åt "ovettiga" [länk till kampanjen] saker istället borde vakna upp och göra något vettigt. Tillexempel ansöka till grundläggande militär utbildning.

Kära Försvarsmakten. Jag har bara en sak att säga till er:


Om fler människor ägnade sig åt att färgsortera sina böcker, göra konst av post-it-lappar, baka surdegsbröd, ta kort på sina frukostar, tejpa fast sig själva på väggarna eller lägga sina tidningar i prydliga högar istället för att skjuta ihjäl varandra och utkämpa meningslösa krig så skulle världen vara en himla mycket bättre plats. 

jag är inte bitter.

Att betala tillbaka lån till CSN med pengar lånade av CSN känns verkligen OTROLIGT vettigt. Jag upprepar: O.T.R.O.L.I.G.T. V.E.T.T.I.G.T. 

Nej, jag är inte missnöjd. Inte alls. 

MVH:
sarkastisk_tjej_89

tabula rasa.

Nytt år (nåja, bara tjugofyra dagar gammalt). Ny webbadress, men nästa samma blogg. Av någon anledning kändes min gamla adress inte riktigt rätt och eftersom jag ändå inte har skrivit något på den på ett par veckor så kändes det som om det var dags att vända blad. Igen. Under de senaste åren har jag bytt blogg fortare än någon hunnit blinka. Detta kan te sig aningens underligt med tanke på att det ständiga bytandet gör det lite svårt för mina fem läsare att hitta mig, men förr eller senare brukar de ramla in. 

Hursomhelst. Första inlägget är alltid det svåraste och nu är det skrivet. Jag ska försöka bli bra på att blogga och inte bry mig så mycket om att skriva bra om intressanta saker eftersom det bara ger mig prestationsångest vilket i sin tur resulterar i att jag inte skriver någonting alls. Vi får väl se hur det går. 
RSS 2.0